fbpx
Tag: Këshill

tag: këshill

PSP të prononcohet nëse kryetari Taleski ka të drejtë të nënshkruar nga arresti

Këshilltarët e Manastirit sot në seancën e Këshillit diskutojnë për raportin tremujor për realizimin e buxhetit për vitin 2016-të, i firmosur nga kryetari Vladimir Taleski. Pasi kryetari e ka propozuar buxhetin, tani prej shtëpisë kërkon raport se si ai po realizohet, pohojnë shërbimet e komunës Manastir. Partitë opozitare në këshill kërkuan që kjo pikë të tërhiqet nga rendi i ditës...

Këshilli i BE-së: Shqetësim serioz për situatën dhe krizën në Maqedoni

Duke i riafirmuar konkludimet në lidhje me IRJM nga dhjetori i vitit 2014 dhe prillit të vitit 2015, për përkushtimin e BE në agjendën e Selanikut dhe statusin e kandidatit të IJRM-së, Këshilli përsërit shqetësimin e tij për situatën në vend, në veçanti për krizën aktuale politike, thuhet në propozim- konkludimet për Maqedoninë që duhet të pranohen nga Këshilli...

E kujt është kamera e “A1on”?

Këshilltarët e partisë në pushtet në Këshillin e seancës së sotme të Manastirit kanë kërkuar të  hiqet nga salla kamera“A1on”,  kurse nga portali të konfirmojnë se a është kamera e tyre, pohojnë këshilltarët. Këshilltari i VMRO- DPMNE-së, i cili gjithashtu është zëdhënës i degës së partisë, Blagoja Shaklevski, pasi ka filluar seanca dhe diskutimi i pikës së parë nga...