fbpx
Tag: Keqpërdorim

tag: keqpërdorim

KEMM: Nuk guxon të keqpërdoren mediat për ngritjen e tensioneve

Këshilli për etikë në media (KEMM) me shqetësim të madh reagon ndaj raste të shpeshtë të keqpërdorimit nga disa mediave, sidomos në kontekst të situatës aktuale politike, për përhapjen e spekulimeve, propagandës dhe të pavërtetës, që mund t’i rritin tensionet dhe të sjellin trazira potenciale në shoqëri. Nga KEMM shtojnë se tashmë kohë më të gjatë reagojnë ndaj këtyre rasteve,...

BDI do t’i hetoj të gjithë zyrtarët e partisë për shpërdorime

Bashkimi Demokratik për Integrim sot ka njoftuar se në takimin e fundit të kryesisë së partisë është biseduar edhe për nevojën për reformim transparent në të gjitha nivelet e strukturat e BDI-së. “Besimi i qytetarëve për zbatimin e premtimeve zgjedhore është realizuar me pjesëmarrjen pandërprerë në të gjitha kompetencat, që ka bërë eksponentët partiak të bëhen cak i kritikave të...

Sheqerinska: Nesër do të jem para Qeverisë, nëse pushteti ka dëshmi, le të vijë e të më arrestojë

“Prej nesër, më orën 14, unë do të jem para Qeverisë së R. së Maqedonisë. I bëj thirrje Qeverisë së Gruevskit, një ka një letër, një firmë, ndonjë dëshmi për keqpërdorim apo kriminalitet nga ana ime, menjëherë të vijë dhe të më arrestojë. Do të jem afër dhe nuk largohem shpejtë”, njoftoi Radmilla Sheqerinska, zëvendës-kryetarja e LSDM-së, në lidhje...