fbpx
Tags кандидати

Tag: кандидати

Diaspora mund të ketë tre deputetë nëse votojnë të gjithë të paraqiturit

Paraqitja e votuesve nga Diaspora përfundon sot ndërsa sipas informacioneve të fundit nga KSHZ, deri më tani janë paraqitur mbi 18.600 qytetarë. Nga ky Komision presin që deri në mesnatë, derisa zgjat paraqitja, ky numër mund të tejkalojë shifrën prej 19.000 qytetarë. Siç thonë prej atje, nëse në zgjedhjet e 11 dhjetorit votojnë të gjithë të paraqiturit, Diaspora mund...

Ministria e brendshme ka shpall konkurs për punësimin e 600 policëve

Ministria e brendshme ka shpall konkurs për punësimin e 600 policëve, mëson “Meta”. Konkursi duhet të publikohet nesër në “Gazetë zyrtare”. Pjesa më e madhe e kandidatëve apo 100 që do t’i kalojnë trajnimet dhe do të pranohen, sipas konkursit do të sistemohen në njësitë organizative me seli në Shkup. Në konkurs përmendet kushtet për paraqitje në konkurs si dhe...