fbpx
Tags Гошинце

Tag: Гошинце

Shtatë ditë politike infarkti

Javën e fundit ngjarjet në Maqedoni sikur po bëhen shumë të shpeshta dhe me peshë. Për kohë të shkurtë kishim aq ngjarje të rëndësishme dhe serioze për të cilat ndonjëherë nevojiten muaj të tërë. Ndërsa kur ngjarjet do të renditen një nga një, atëherë japin pikëpamje tjetër për gjërat dhe hapin sërë pyetjesh për lidhshmërinë e tyre eventuale. Ja ngjarjet prej...

Në aksionin policor në Gushincë janë gjetur armët e vjedhura

Forcat e policisë sot në mëngjes në fshatin Malinë e kanë gjetur dhe konfiskuar armën dhe municionin që të martën është vjedhur gjatë sulmit në karakollin policor në Gushincë, njofton "Pres 24“, duke u thirrur në burime të MPB-së. Forcat e policisë, pas njohurive të mëhershme se në këtë pjesë gjenden persona që lidhen me sulmin në Gushincë, kanë kryer...

Makina të OSBE-së në rrethin e Likovës

Dy makina të OSBE-së në Likovë Dy makina terreni të OSBE-së për momentin janë në rajonin e Likovës. Edhe pse policia u ka lejuar të nisen në Goshincë, nga OSBE kanë vendosur që mos të vazhdojnë sepse makinat nuk i kanë pasur me blindë, transmeton "Nova Tv". Një pjesë e ekipeve të gazetarëve, para pak çastesh, i ka ndaluar policia...

Goshinca: Kurdisje, porosi apo terrorizëm?

“Situatë skajshmërisht e pazakontë, që duket edhe joserioze. Të mos bëhej fjalë për shtetin, do të ishte qesharake”, thotë për “Meta” profesori universitar Vladimir Pivovarov, lidhur incidentin në stacionin e policisë në Goshincë, që MPB e kualifikoi si “sulm terrorist ndaj institucioneve shtetërore”. “Në botë njihen shumë metoda veprimi. Por, jo si ky, ku thuhet se “erdhën të sjellin porosi dhe na...