Aksident i rëndë trafiku ka ndodhur sonte rreth orës 20 në bulevardin “Ilidenska” ku janë ndeshur dy makina dhe një motoçikletë.

Motoçiklisti ka pësuar më shumë dhe për momentin gjendet në Qendrën për emergjencë ku lufton për jetën e tij.

Hetimi është në rrjedhë e sipër.