Nesër, në orën 11 часот, në Gjykatën Themelore Shkup 1, do të mbahet seancë publikë për “aktakuzën” për “Lagjen e Trimave”

Prokurori që  ka ndërmarr rastin duhet të paraqes aktakuzën para Këshillit të gjyqtarëve, të cilët duhet të vendosin se a ka ose jo bazë që rasti të shkoj në  seancë kryesore.

Me qëndrimet  e tyre për aktakuzën duhet të dalin edhe avokatët e të  mbrojtjes.

Pritet që masat e sigurisë të jenë në gatishmëri të lartë. Nuk do të lejohet parkim afër gjykatave dhe do të ketë numër të lartë të forcave policore.