Disa godina në universitetin “Harvard” në SHBA janë evakuuar për shkak të alarmit për bombë, thuhet në faqen e internetit të këtij institucioni.

“Morëm kërcënime për bombë në qendrën shkencore, si dhe në pjesën veriore, në palestrat Emerson dhe Tajner. Godinat janë evakuuar ndërsa policia ka dalë në vendngjarje. Katër ndërtesat po kontrollohet. Presim që e tërë kjo të merr fund brenda 4 orëve” thuhet në njoftimin e universitetit.