fbpx
Таг: трендинг

таг: трендинг

„Гугл“ ги објави пребаруваните термини кои бележат најголем скок во 2020 година

Google
„Гугл“ (Google) ја објави листата на топ трендинг пребарувања на светско ниво за 2020 година. Листата не се однесува на најпопуларните поими во 2020 година според бројот на пребарувања, туку на пребарувањата кои имале најголем скок во интернет сообраќајот во споредба со 2019 година, соопштија од „Гугл“. Поимите кои годинава се најдоа на врвот на листата на „Гугл“ ја рефлектираат...

На вебинар за „сајбер чистка“ ќе дознаете како да се брише „дигиталната прашина“

Живееме во време кога да се одржува сајбер хигиена е исто како да се одржува лична хигиена. Taa мора редовно да се одржува, а веќе кога ќе премине во...