fbpx
Таг: Музичка конференција ПИН

таг: Музичка конференција ПИН

Денес и утре во МКЦ продолжува богатата програма на музичката конференција ПИН

Вчера во Младинскиот културен центар во Скопје започна музичката конференција и фестивал ПИН, организиран од Пасворд продукција. Станува збор за тридневен настан, на кој преку ден се одржуваат панели со професионалци од музичката индустрија, а навечер има бесплатни концерти од изведувачи ширум светот. Програмите на т.н. „showcase“ фестивали, каков што е ПИН или словенечкиот МЕНТ,  вклучуваат помалку познати артисти кои...

На вебинар за „сајбер чистка“ ќе дознаете како да се брише „дигиталната прашина“

Живееме во време кога да се одржува сајбер хигиена е исто како да се одржува лична хигиена. Taa мора редовно да се одржува, а веќе кога ќе премине во...