fbpx
Tag: земјоделци

tag: земјоделци

Minoski: Të holla për subvencionet bujqësore ka, presim Gjykatën Kushtetuese

Nëse Gjykata Kushtetuese konteston nenin e Kodit zgjedhor, nuk do të ketë pengesa për pagesën e subvencioneve. Kemi likuiditet përkatës”, ka deklaruar ministri i financave, Kiril Minoski për “Televizija 24”. Ai shpreson që paratë do të paguhen në afatin e paraparë me ligj deri më 30 qershor. Nga Kushtetuesja për Alsat M konfirmuan se do të vendosin nëse ministri në largim...

Bujqit grek sot do të bllokojnë kufirin maqedono- grek

Bujqit grek vazhdojnë me bllokimin e autostradave greke. Bujqit paralajmëruan se sot  nga ora 11 deri 13 dhe nga ora 18 deri në orën 20 do të bllokohet kufiri me Maqedoninë por edhe kufiri grek me Bullgarinë dhe Shqipërinë, gjithashtu edhe pikat e tjera dhe autostradat nëpër të gjithë shtetin, 15.000 traktorëve dhe mijërave bujqve, të cilët janë shpërndarë nëpër...

Bujqit bllokojnë autostradat greke, tani për tani nuk ka bllokada  të kufijve

  Lëvizja nëpër autostradat e Greqisë këto ditë do të vështirësohet për shkak të grevave masovike të bujqve grek. Ata shprehin pakënaqësi ndaj masave qeveritare për sigurim pensional dhe shëndetësor dhe ndërprerjen e beneficioneve. Mbi 10.000 bujq me traktorët e tyre të shpërndarë nëpër autostradë përkohësisht bllokojnë rrugën. Tani për tani nuk ka bllokim të pikës kufitare Bogorodica e as në...