fbpx
Tag: Trup

tag: trup

Partitë shqipe do të formojnë trup për Ligjin e përdorimit të gjuhëve

Partitë politike parlamentare shqiptare në afat prej tre ditëve do të formojnë Trup që do të përpiloj rregullore për funksionimin e partive politike shqiptare dhe do të përgatit propozim- ligj për përdorimin e gjuhëve që do t’i përmbush nevojat e shqiptarëve. Këto janë dy konkluzionet që i kanë miratuar partitë politike shqiptare sot në takimin në hotelin “Arka”, njoftoi kreu...

Trupi ad-hok nuk arriti të zgjedh anëtarin e pestë para takimit të liderëve

Katër anëtarët e trupit ad- hok për rregullimin e mediave edhe sot nuk arritën të merren vesh për anëtarin e pestë, që pritet të jetë shqiptar. Lubomir Kostovski i emëruar nga LSDM thotë se edhe pse situata ka qenë pranë finalizimit, dikush emërimin e anëtarit të pestë dëshiron ta problematizoj. “S’kemi marrëveshje edhe pse thuajse çdo gjë ishte kryer. U takuam...

Ngec trupi ad-hok për mediat, takimet vazhdojnë të hënën

Anëtarët e trupit të përkohshëm ad- hok për ndjekjen e punës së mediave, nuk arritën marrëveshjen për emërimin e anëtarit të pestë ndërsa takimet do të vazhdojnë nga dita e hënë. Katërt anëtarët nuk arritën të merren vesh për anëtarin e pestë, që pritet të jetë shqiptar, edhe pse afati final ka skaduar mërkurën. Slagjana Dimishkova dhe Cvetin Çilimanov, të propozuar...

Tre emigrantë janë gjetur të mbytur në Suva Rekë në Gjevgjeli

Tre trupa të pajetë sot në mëngjes janë gjetur në Suva Rekë afër kufirit mes Maqedonisë dhe Greqisë ndërsa sipas informacioneve të para bëhet fjalë për emigrantë, njoftojnë për “Meta” nga MPB. Sipas të dhënave të para zyrtare, sot në mëngjes rreth orës 6 e 45 në stacionin policor në Gjevgjeli është denoncuar se janë gjetur tre trupa të pajetë...

Gjendet trupi i gjashtëvjeçares nga Shipkovica

Banorët e Shipkovicës në bashkëpunim edhe me ushtrinë sot kanë gjetur trupin e pajetë të Rinës 6 vjeçare e cila rezulton e zhdukur që nga dita e parë e vërshimeve, transmeton "Alsat -M" Trupi i Rinës është gjetur nën gërmadhat tek shtëpia e kushëririt të saj, që gjendet disa shtëpi larg nga shtëpia e saj.