fbpx
Tag: Tokë

tag: tokë

Maqedoninë në pozitën e 60-të sipas Indeksit të vendeve më të mira

Suedia mban pozitën e parë sipas stilit pozitiv të jetës. Islanda është në vendin e parë për kontributin për planetin dhe ruajtjen e klimës si dhe prodhimin minimal të materialit të dëmshëm dhe lëshimin e ulët të dyoksid karbonit. Britania e Madhe është prin për shkencë dhe teknologji, tregon Indeksi për shtetet më të mira. Këtë vit, kësaj liste i...

Çka do të ndërtohet në vendin e krimit tek liqeni i Smilkovës?

Pas një zhegitjeje të gjatë të aktgjykimit për rastin “Monstra”, gjykata tani e zhegit edhe përkthimin e tekstit të aktgjykimit, proces që vonohet, dhe me këtë ndërpritet edhe procedura e mbrojtjes për ankimin të aktgjykimit të Gjykatës së Apelit, deklaroi për “Portalb” avokati Naser Raufi. Sipas tij, procedura e ankesës do të prolongohet ngase aktgjykimi edhe më tutje përkthehet në...