fbpx
Tag: Stuhi

tag: stuhi

Seancë e Qeverisë për përmbytjet në rajonine Tetovës

Qeveria për sot ka caktuar seancë në të cilën do të shqyrtohen gjendjet për vërshimet që i shkaktuan reshjet e rrëmbyeshme gjatë ditës së djeshme në Tetovë. Siç kumtoi mbrëmë vonë kryeministri Nikolla Gruevski i cili e vizitoi Tetovën, do të konfirmohen aktivitetet e mëtutjeshme, por fillimisht ndihma për popullatën dhe subjektet. Sipas vlerësimeve të para, dëmet nga përmbytjet janë më...

Stuhia dhe përmbytjet në Tetovë morën disa jetë njërëzish

Vërshime të mëdha në Tetovë dhe rajonin e Tetovës. Informacionet nga tereni flasin për 5 viktima, 3 fëmijë dhe 2 të moshuar. Qytetarë nga zonat e dëmtuara kanë denoncuar në televizionin Alsat për katër viktima në fshatin Shipkovicë, dy fëmijë dhe dy të moshuar. Ndërkaq për një fëmijë tjetër mësohet të ketë humbur jetën në fshatin Reçicë. Ekipe të...