fbpx
Tag: Shfaqje

tag: shfaqje

Taleski: Shtëpia e oficerëve do të shndërrohet në shtëpi kulture

Shtëpia e oficerëve do të shndërrohet në shtëpi kulture, ku do të mbahen ngjarje të ndryshme kulturore, shfaqje teatri dhe koncerte, deklaroi kryetari i komunës së Manastirit, Vladimir Taleski. "Në periudhën e kaluar Shtëpia e oficerëve kishte labirinth kompetencash, por tani do të mund të mbrohet në mënyrën më të mirë nga rëndësia e madhe kulturore dhe historike. Këto ditë...

Teatri i Manastirit përgatit dy premiera të reja

Dy shfaqe filluan të përgatiten prej ditës së djeshme në Teatrin Popullor të Manastirit. Njëra është dramë ndërsa tjetra komedi. Për herë të parë në TPM regji do të bëjë Andrej Cvetanovski i cili është duke përgatitur shfaqjen “Nata e Halverit” nga shkrimtari polak i dramave, Igmar Vilkvist. Në këto shfaqe luajnë Sonja Mihajlovska dhe Marian Gjorgievski. Regjisori Cvetanovski thotë se kjo...