fbpx
Tag: здравје

tag: здравје

Maqedoninë në pozitën e 60-të sipas Indeksit të vendeve më të mira

Suedia mban pozitën e parë sipas stilit pozitiv të jetës. Islanda është në vendin e parë për kontributin për planetin dhe ruajtjen e klimës si dhe prodhimin minimal të materialit të dëmshëm dhe lëshimin e ulët të dyoksid karbonit. Britania e Madhe është prin për shkencë dhe teknologji, tregon Indeksi për shtetet më të mira. Këtë vit, kësaj liste i...

LSDM: Gruevski dëmtoi më të shtrenjtën –shëndetin e qytetarëve

Nikolla Gruevski përveç që kontaminoi shoqërinë në tërësi, lirinë e mediumeve, por edhe rrezikoi gjënë më të shtrenjtë të qytetarëve, shëndetin” akuzuan nga LSDM. “Gruevski rrezikoi jetën e përgjithshme të qytetarëve, në aspektin ekonomik e zvogëloi standardin dhe varfëroi popullin. Në mënyrë shtesë, përveç që Gruevski kontaminoi shoqërinë në përgjithësi, lirinë e mediumeve, por edhe rrezikoi gjënë më të shtrenjtë...

Lazareviq: Fushata e ilaçeve është e panevojshme dhe me efekt të shkurtër populist

Për ngritjen e vetëdijes së qytetarëve për përdorim racional të ilaçeve, Qeveria do të shpenzoj 468 mijë euro. Paratë do t’ju jepen tre agjencive të marketingut që duhet të formojnë fushatë, e cila pastaj do të plasohet përmes mediumeve. Ish zëvendës- ministri i shëndetësisë, Vladimir Lazareviq konsideron se kjo fushatë është tërësisht e panevojshme, nuk do të jep rezultate dhe vetëm...