fbpx
Tag: Rojtarët e demokracisë

tag: Rojtarët e demokracisë

Kampi para Kuvendit qëndron, pritet vendimi i KQ të VMRO DPMNE-së

“Rojtarët e demokracisë” në kampin para Kuvendit edhe më tej e presin vendimin e trupave partiake të VMRO DPMNE, pas çka do të mësojnë nëse do të tërhiqen aktivistët e palës së taborit të kundërt, që sot i hoqën tendat nga “Kampi i lirisë” para Qeverisë. Në kampin para Parlamentit sot ishte atmosferë e rëndomtë sikur edhe ditët tjerë. Edhe pse...

Kampet presin sinjal nga partitë për largim

Kampuesit para qeverisë janë të kënaqur nga marrëveshja e arritur mes pushtetit dhe opozitës. Ata thonë se edhe pse ka pasur lëshime të caktuara, megjithatë është e rëndësishme që të sigurohet terren për realizimin e zgjedhjeve të lira dhe demokratike. “Qëllimi është arritur. Qeveri teknike do të ketë. Gjithë lufta e bllokut opozitar dha rezultat. Ngelet që të luftojmë deri...