fbpx
Tag: политичкипартии

tag: политичкипартии

Partitë u morën vesh për ekipin e Janevës, vazhdojnë bisedimet e grupeve të punës

Sot në mesditë, vazhdojnë bisedimet e  grupeve të punës të partive politike, nënshkruese të Marrëveshjes së Përzhinos për Kodin Zgjedhor, pasi që sot në mëngjes ata u morën vesh të debllokojnë kontestin për Prokurorinë Speciale. Ndërkaq, siç mëson "Meta", në orën 1 pas mesnate, katër partitë politike firmosën letër të cilën duhet t'ia dërgojnë ministrit të drejtësisë, Adnan Jashari, i...

BDI: Këshilli i Prokurorëve i Katica Janevlës të tejkalojë situatën

“Bashkimi Demokratik për Integrim shpreson që Këshilli i Prokurorëve Publik në bashkëpunim me prokuroren speciale do ta tejkalojnë situatën e krijuar dje me mirëkuptim të ndërsjellë dhe do të veprojnë në përputhje me Ligjin për prokuror special të cilin e miratuan partitë më të mëdha në vend me 111 vota për”, thuhet në njoftimin e BDI-së. Gjithashtu në njoftimin e partisë...

Partitë sot vazhdojnë negociatat për Prokuror Special Publik

Grupet e punës me përfaqësuesit e katër partive që nënshkruan Traktatin e Przhinos, sot vazhdojnë negociatat për zgjedhjen e një Prokuror Special Publik, në bazë të marrëveshjes, për të hetuar akuzat e përmbajtjes së bisedave të përgjuara të lëshuar nga opozita. Prokurori Special Publik në këtë moment është “temë e nxehtë” rreth të cilës diskutojnë grupet e punës, emërimi i...

Anketat greke:SIRIZA para Demokracisë së Re

SIRAZA opozitare prin para Demokracisë së Re në të gjitha sondazhet e reja nëpër mediumet greke. Ashtu si po ashpërsohet gara mes qeverisë dhe opozitës në sy 17 dhjetorë dhe votimi i parë për kryetarin e Kuvendit, mediumet greke aq më shumë po vërshohen nga sondazhet e reja për rejtingjet e partive në rast zgjedhjet presidencial dështojnë dhe të shpallen...