fbpx
Tag: Ngushëllim

tag: ngushëllim

Ahmeti: Marrja e jetës së tjetrit nuk bëhen në emër të asnjë kombësie, race apo feje

“Marrja e jetës së tjetrit dhe këto akte terroriste nuk bëhen në emër të asnjë kombësie, asnjë race, asnjë feje, por janë akte çmendurie që meritojnë dënimin më të madh dhe nuk zënë vend në botëkuptimet tona”, shprehet kryetari i BDI-së, Ali Ahmeti, pas rastit të mbrëmshëm në Paris, ku nga sulmet terroriste humbën jetën mbi 150 persona, ndërkaq...

PLD: Vrasja e Nemtsov duhet të jetë porosi për të gjithë ne

Partia Lliberal- Demokrate e Maqedonisë shprehi ngushëllime deri tek familja dh qytetarët e Federatës ruse për vrasjen e liderit opozitar, Boric Nemcov. “Liberal për nga bindjes, Nemcov ishte mbrojtës i guximshëm i demokracisë dhe luftëtarë i flakët kundër korrupsionit në vendin e tij. Rusia humbi politikan të fuqishëm dhe të guximshëm të demokracisë, kritik i zëshëm i pushtetit. Shprehim shpresoj...