fbpx
Tag: Marr;veshje

tag: marr;veshje

MT: VMRO- DPMNE kompanisë amerikane i ka paguar 1,7 milion dollarë

Nga kopjet e publikuara të marrëveshjeve, javët e kaluara u bë e qartë se VMRO- DPME ka angazhuar dosa kompani amerikane për lobim politk dhe propagandë me përkrahje të ShBA-ve. Në përputhje me marrëveshjet, shumat e përgjithshme të cilat deri më tani janë publikuar kapin shumën prej 1,7 milion  dollarë,  që për kushtet e Maqedonisë, paraqesin shuma marramendëse, me të...

Të gjitha temat e ngrira derisa të zgjidhet Prokurori special

Grupet e punës të partive politike për Marrëveshjen e Përzhinos, deri në 15 shtator nuk do të diskutojnë për normat dhe kodin zgjedhor, por të gjithë energjinë do ta fokusojnë te çështja e prokurorit special, mëson “Meta” nga burime të përfshira në ekipet  negociatore. Partitë  kanë ranë dakord prioritet t’i japin kësaj çështjeje për shkak të afatit të shkurt me...