fbpx
Tags Лилјана Поповска

Tag: Лилјана Поповска

Opozita më zëshëm flet për bojkot, radikalizim dhe protestë

Nëse në periudhën e ardhshme na pret radikalizim i rezistencës dhe 17 maj i ri nëse koalicioni qeverisës, në krye me VMRO DPMNE-në, ngel në qëndrimin që zgjedhjet e parakohshme parlamentare të mbahen më 24 prill? Nëse vlerësojmë deklaratat e disa politikanëve si Liljana Popovska dhe Stevo Pendarovski, por edhe paralajmërimet e 75 OJQ –Po!. Përfaqësuesit e sektorit civil i...

Popovska: Kjo është demonstrim arrogant i forcës dhe fut vendin në destabilizim të ri

Deputetët në Kuvend në mungesë të opozitës filluan debatin për propozimin e VMRO- DPMNE-së dhe BDI-së për shpërbërjen e Kuvendit. Kundër këtij vendim që të jetë në rendin e ditës ishte deputetja Liljana Popovska dhe deputeti Pavle Trajanov. Pavle Trajanov tha se ky vendim është kundër Kushtetutës dhe se vendime të tilla duhet të miratohen në përputhje me të gjitha...