fbpx
Tag: култура

tag: култура

Maqedoninë në pozitën e 60-të sipas Indeksit të vendeve më të mira

Suedia mban pozitën e parë sipas stilit pozitiv të jetës. Islanda është në vendin e parë për kontributin për planetin dhe ruajtjen e klimës si dhe prodhimin minimal të materialit të dëmshëm dhe lëshimin e ulët të dyoksid karbonit. Britania e Madhe është prin për shkencë dhe teknologji, tregon Indeksi për shtetet më të mira. Këtë vit, kësaj liste i...

Takim i Kançeska- Milevska me ambasadorin amerikan Bejli  

Ministrja e kulturës, Elizabeta Kançeska- Milevska sot kishte takim me ambasadorin amerikan Xhes Bejli ku janë vlerësuar raportet e mira mes dy vendeve që kanë të bëjnë me fushën e kulturës. Kançeska- Milevska, siç informojnë nga ky dikaster, është falënderuar për mbështetjen e madhe që ambasada e SHBA-së në R. e Maqedonisë përmes Fondit të ambasadës e ofron për mbrojtjen...