fbpx
Tag: Космос

tag: Космос

PSP: Gruevski dhe Janakieski kanë porositur rrënimin e “Kosmos”

Prokuroria Speciale Publike sot rastin e ri të quajtur TNT, për rrënimin e kompleksit që kushton mbi 100 milionë euro në Aerodrom të Shkupit. Bëhet fjalë për kompleksin “Kosmos” në pronësi të kryetarit të partisë për Ardhmëri Evropiane, Fiat Canovski.  Prokurorja speciale Fatime Fetai dha detaje konkrete se Qeveria e ish Kryeministrit Nikolla Gruevskit ka shkelur të gjithë Konventat...

Ali Ahmeti paraqitet si dëshmitar në Prokurorinë speciale

Kreu i BDI Ali Ahmeti i shoqëruar nga shefi i kabinetit të tij, Artan Grubi, në orën 14 ka arritur në Prokurorinë Speciale Publike, i cili është ftuar në cilësinë e dëshmitarit. Para se të hyj, kreu i BDI-së nuk u prononcua për mediat. Nga PSP deklaruan se Ahmeti është ftuar si dëshmitar, por në interes të procedurës para-hetimore nuk zbulojnë...

Janakieski: “Kosmos”, u rrënua sipas ligjit

Audio- regjistrimet  që dje u prezantuan në opinion paraqesin një proces të montuar të shërbimeve të huaja, të cilat Zoran Zaevi i përdor për qëllimet e veta, respektivisht qëllimi i tij është të vijë në pushtet me çdo çmim, vlerësoi ministri i Transportit dhe Lidhjeve Mile Janakieski. I pyetur për koment për incizimet që dje i publikoi lideri i opozitës...

Kush është Fijat Canoski: biznismen, deputet dhe armik i pushtetit

Canoski është njëri nga themeluesit e fakultetit të parë privat- Fakulteti i Shkencave Natyrore (FON) me drejtime të së drejtës evropiane  në BE, diplomaci  dge  politikë ndërkombëtare dhe menxhment banakar. Në vitin 2006,   e hap shkollën e  parë të mesme “Gjimnazi i pestë privat”. Në  vitin 2006, formoi Partinë për Ardhmëri Evropiane- PAE (PEI), e cila po të njëjtin vit...