fbpx
Tag: контрола

tag: контрола

Mungesa e vendkalimeve të përbashkëta kufitare e vështirëson punën e hekurudhës

Maqedonia dhe Kosova kanë nënshkruar marrëveshje për vendosje të kontrolleve të përbashkëta kufitare në trafikun hekurudhor qysh në vitin 2011, por deri më tani ndërtesa e përbashkët për shërbimet doganore, policore dhe inspektuese nuk është ndërtuar. Sipas informatave nga Ministria e transportit dhe lidhjeve për “Meta.mk” objektin duhet ta ndërtojë pala kosovare në Han të Elezit dhe pas kësaj...

“TAV Maqedoni”: Aeroporti “Aleksandri i Madh” është i hapur dhe funksionon normalisht

Aeroporti “Aleksandri i Madh” është i hapur dhe trafiku ajror zhvillohet normalisht pas anulimit të djeshëm të fluturimit Shkup- Stamboll të kompanisë “Turkish Airlines”, njofton “TAV Maqedoni”. Nga kompania shtojnë se dje, gjatë kontrollit rutinor të avionit, është gjetur celular i lënë, pas çka është kryer kontroll shtesë dhe pas disa orëve avioni ka fluturuar. “Për shkak të rregullave të sigurisë...

LSDM: Kur të vijmë në pushtet, do ta kthejmë kontrollin ndaj DSK-së dhe MPB-së

“Kërkesat që i kemi si opozitës, do të jenë zgjidhjet tona si pushtet”, thotë zëdhënësi i LSDM-së, Petre Shilegov në pyetjen e “Meta-s” për atë se si planifikojnë të jenë më ndryshe dhe çfarë do të ndryshoj opozita e tanishme në pjesën e kontrollimit të punës së DSK-së kur të vijë në pushtet. Dje lideri opozitar, Zoran Zaev publikoi audio...