fbpx
Tag: конкурс

tag: конкурс

Qeveria me 800.000 euro do të financojë shoqata civile dhe fondacione

Qeveria e Republikës së Maqedonisë sot shpalli konkurs për mbështetje financiare, në vlerë prej 50 milionë denarëve gjegjësisht rreth 800.000 euro, për aktivistë të shoqatave civile dhe fondacioneve. Sipas konkursit të publikuar në gazetën “Dnevnik”, grantet ndahen në dy kategori. Grante në vlerë prej 1.845.000 denarë (30.000 euro) deri 3.075.000 denarë (50.000 euro) apo gjithsej 36,9 milionë denarë apo 600.000 euro...

TVM shpall konkurs për redaktor të programit informativ

Radio -televizioni i Maqedonisë sot shpalli konkurs për redaktor të programit informativ në servisin e parë programor. Si kushte themelore kërkohen arsimi i lartë, pesë vite përvojë pune në gazetari, shërbim aktiv me një gjuhë botërore, funksionim të pavarur me programe kompjuterike për kryerjes e detyrave në këtë vend pune dhe aftësi audio- vizuale. Rroga fillestare që do ta merr redaktori...

MPB  blen çokollata për 77.000 euro

MPB ka shpallur tender për furnizim të çokollatave prej rreth 77. 000 euro. Konkursi siç mund të shihet në sistemin elektronik për furnizime publike është shpallur më 6 tetor ndërsa të interesuarit ofertat e tyre mund t’i dorëzojnë deri më 26 tetor. Siç qëndron në shpallje, lëndë e furnizimeve publike janë “çokollatat me specifika” ndërsa vlera pa TVSH pritet të jetë...

“Koha”: Prej 600 policëve të rinj, 46 shqiptarë

Konkursi i Ministrisë së Punëve të Brendshme për punësimin e 600 policëve ka hyrë në fazën përfundimtare të përzgjedhjes së kadetëve. Gazeta KOHA mëson se prej 600 kadetëve në nivel të shtetit, numri i kadetëve të përzgjedhur shqiptarë arrin 46, kjo pasi përfaqësimi adekuat i bashkësive etnike ishte edhe një nga kriteret bazë të konkursit për pranimin e policëve...