fbpx
Tag: КатицаЈанева

tag: КатицаЈанева

Ekipi i Janevës u kompletua, nga e hëna fillon me punë

Dymbëdhjetë prokurorët e zgjedhur nga ekipi i Katica Janevës sot në Këshillin e Prokurorëve Publik bënë betimin solemn me çka edhe zyrtarisht nga e hëna do të fillojnë me punë nga përmbajtja e materialeve nga bisedat e përgjuara. Në ceremoninë solemne, prokurorët bënë betimin se do të punojnë me përgjegjësi dhe me nder, konform Kushtetutës, ligjet dhe marrëveshjet e ratifikuara...

Partitë politike në Klubin e deputetëve zgjidhin krizën e re

Në orën 14 часот, në Klubin e deputetëve në Shkup, filloi takimi me përfaqësuesit e partive politike me shpresë se do të zgjidhin ngecjen e bisedimeve lidhur me Kodin Zgjedhor. Deklaratë dha vetëm përfaqësuesi i LSDM-së, Damjan Mançevski, i cili tha se në takim nuk do të bisedohet për asgjë tjetër derisa nuk zgjidhet çështja e përzgjedhjes së ekipit të...