fbpx
Tags хотел

Tag: хотел

Kamenos kapet në gënjeshtër lidhur me shpenzimet për udhëtimin e tij në SHBA

Mediumet greke akuzojnë partnerin e koalicionit të kryeministri Aleksis Cipras dhe ministrin e mbrojtjes, Pakos Kamenos për gënjeshtër rreth shumës së saktë financiare që është harxhuar për qëndrimin e tij në Uashington. Edhe pse Qeveri e SIRIZA premtoi dhe angazhohet për shpenzime sa më të ulëta që përfshijnë vozitje me klasë ekonomike në vend të klasës së biznesit, mos- përdorimin...

Recetë për hotel të ri në Ohër: Ndiz pyllin, prej drunjtë dhe godit me eskavator

Nga nisma civile “Ohrid SOS” reagojnë ndaj ndërtimit të objektit të madh në një prej lokaliteteve më tërheqëse në bregun e Ohrit. Gjendet menjëherë afër hotelit “Ineks”, menjëherë nën vilën e MPB-së, ku do të ndërtohet hotel i brendit “Small Luxury Hotels”.   Sipas njoftimeve, objekti do të shtrihet në sipërfaqe prej 7000 m/katrorë. Parashihen të ndërtohen 50 dhoma, 120 karrige...