fbpx
Tag: DorheqjepërTodorovin

tag: dorheqjepërTodorovin

Nesër marsh protestues për Tamarën

Nesër, saktë pasdite, para Fondit për sigurim shëndetësorë do të fillojë protestë e madhe që do të quhet “Karton i kuq për ministrin e shëndetësisë, Nikolla Todorov”. Synimi kryesorë do të jetë Ministria e shëndetësisë, ku të gjithë pjesëmarrësit do të kërkojnë dorëheqje nga Todorov dhe drejtorët e Fondit për sigurim shëndetësorë, Maja Parnaxhieva- Zmejkova dhe Xhemali Mehazi, dorëheqje nga...

Komiteti i Helsinkit ngriti padi kundër ministrit të shëndetësisë, Nikola Todorovit

Komiteti i Helsinkit ngriti padi kundër ministrit të shëndetësisë, Nikola Todorov dhe dy drejtorëve të Fondit të Shëndetësisë,  Maja  Paranxhieva- Zmejkovska dhe Xhemail Mehazi për  punë të pandërgjegjshme për rastin e Tamarës. Në Prokurinë Publike të Velesit më së voni deri nesër do të dorëzohen rezultatet e obduksuinit të trupit të Tamarës, e cila vdiq në më 9 shkurt, ditën...

Me heshtje dhe maska të bardha në fytyrë “Hajde” shpreh revoltën për vdekjen e Tamarës

  Platforma për politikë qytetare  "Hajde" kërkoi përgjegjësi nga fajtorët për vdekjen e Tamarës së vogël. Përpara Ministrisë së Shëndetësisë ata u bëjnë thirrje të gjithë qytetarëve që të mos lejojnë që viktimat e regjimit populist siç thanë,  të lihen në harresë. Nga iniciativa ‘Eja’ kërkuan përgjegjësi nga Ministri i Shëndetësisë Nikolla Todorov, i cili siç thanë gënjeu dhe nuk...