fbpx
Tags донација

Tag: донација

Qeveria me dekret e mundësoi ndjekjen elektronike të të infektuarve dhe atyre që kanë kontaktuar me ata

Qeveria e Maqedonisë së Veriut në seancën e 37-të ka mundësuar që të ndiqen në mënyrë elektronike pacientët me virusin korona dhe personat që kanë qenë në kontakt me ata, transmeton Meta. Njëkohësisht është pranuar edhe oferta për aplikacionin për atë qëllim, donacion nga një kompani private. Bëhet fjalë për aplikacion për telefonat celularë “StopKorona!” dhe Qeveria e ka autorizuar...

LSDM: VMRO DPMNE të përgjigjet pse donacioni realizohet përmes kompanisë private

Mijalkov, MPB dhe VMRO DPMNE konfirmuan se ekziston skandal korrupsioni me shifër milionëshe lidhur me furnizimin e pajisjes për ndjekje të bisedave nga Izraeli, ku janë të përfshirë njerëzit e parë të pushtetit, Sasho Mijalkov si drejtor i DSK-së dhe Nikolla Gruevski si kryeministër, shkruan LSDM në njoftim. “Drejtori i DSK-së Sasho Mijalkov, pas gjithë asaj që dëgjuam nga goja...