fbpx
Tags документи

Tag: документи

Hetuesit e PSP-së kontrollojnë nëse Taleski nga arresti shtëpiak firmos dokumente

Tre hetues të PSP-së sot në mëngjes kanë arritur në Komunën Manastir, siç mësojmë, duhet  të bëjnë kontroll lidhur me realizimin e arrestit shtëpiak të kryetarit, Vladimir Taleski. Nga Specialja për “Meta” konfirmojnë se hetuesit e tyre janë në Komunë. Prej atje thonë se ata janë atje që të kontrollojnë nëse ka eventualisht lëshime në zbatimin e arrestit gjegjësish nëse Taleski...

MPB: Dokumentet e Zaevit janë gënjeshtër, DSK-ja kurrë s’ka ndjekur gazetarë në mënyrë paligjshme

Ministria ePunëve të Brendshme përmes njoftimin reagon ndaj konferencës së sotme të shtypit të liderit të LSDM-së, në të cilin thuhet se dokumentet që sot i prezantoi Zaev, e që kanë të bëjnë me përgjimin dhe ndjekjen e gazetarëve, janë gënjeshtër e kulluar e jo dokumente të DSK-së. “MPB dhe DSK gjatë udhëheqjes së deritanishme asnjëherë në mënyrë joligjore nuk...

Rezultatet e shtetit për in- vitron priten edhe nga 13 muaj!

Gratë që i nënshtrohen pllenim artificial të mbuluar nga Fondi i Sigurimit Shëndetësor, ankohen se kalojnë në shumë vështirësi derisa grumbullojnë dokumentacionin e nevojshëm. Ato thonë se ndonjëherë u duhen muaj të tërë për ndonjë analizë. Prej tetë vjetësh përpiqem të bëhem prind. Deri në kryerjen e procedurës in-vitro vetë, është çështje kur, ku dhe a do të bëhet, pro...