fbpx
Tag: договори

tag: договори

MT: VMRO- DPMNE kompanisë amerikane i ka paguar 1,7 milion dollarë

Nga kopjet e publikuara të marrëveshjeve, javët e kaluara u bë e qartë se VMRO- DPME ka angazhuar dosa kompani amerikane për lobim politk dhe propagandë me përkrahje të ShBA-ve. Në përputhje me marrëveshjet, shumat e përgjithshme të cilat deri më tani janë publikuar kapin shumën prej 1,7 milion  dollarë,  që për kushtet e Maqedonisë, paraqesin shuma marramendëse, me të...

Liderët e partive në pauzë merren vesh për hapat e mëtutjeshëm

Përderisa në Klubin e Deputetëve Zoran Zaev lideri i LSDM-së, dhe Nikolla Gruevski i VMRO-DPMNE-së në pauz janë ulur ndaras me njëri tjetrin, e kundërta ka ndodhur me liderët e partive shqiptare, raporton Almakos. Lideri i BDI-së Ali Ahmeti dhe ai i PDSH-së Menuh Thaçi kanë zgjedhur që së bashku të dhezin nga një cigare, e se për çfarë është...

Qeveritë e Maqedonisë dhe Serbisë punojnë bashkërisht për projekte konkrete

Qeveritë e Maqedonisë dhe Serbisë zhvilluan seancën e dytë të përbashkët, por këtë herë në Shkup. Kryeministrat e të dy vendeve, Nikolla Gruevski dhe Aleksandar Vuçiq e cilësuan akoma më të suksesshëm takimin e radhës ndërkohë që theksuan marrëdhëniet të shkëlqyeshme. Në qendër të takimeve të sotme siç theksuan kryeministrat ka qenë thellimi i bashkëpunimit ekonomik. “Kjo ishte seancë akoma...