fbpx
Tag: çmimi

tag: çmimi

Papritur ndërron jetë Vlado Gjorçev, gazetari dhe redaktori i “Meta”

Në orët e hershme të mëngjesit, në mënyrë të papritur ndërroi jetë Vllado Gjorçev, gazetar dhe redaktor në Agjencinë e Lajmeve "Meta". Gjorçev punoi në shumë media në mesin e cilave edhe "Veçer", "Vreme", "Shpic", "Plus Info" dhe "Libertas". Para pak kohe Gjorçev e mori çmimin e dytë në konkursin për tregim më të mirë hulumtues gazetares me temë "Korrupsioni", si...

Çmimi i benzinës ngelet i njëjte, ai i dizelit lirohet

Çmili i benzinës ngelet i njëjtë, ndërkaq çmimi i dizelit do të lirohet për 2 denarë për litër, ka vendosur sot Komisioni Rregullator i Energjetikës. “Eurosuper BS 95” edje më tej do të shitet me çmim prej 62,50 denarë për litër, ndërkaq “Eurosuper BS 98” për 64,50 denarë për litër. Me lirimin e çmimit, dizeli tani do të shitet për 46,50...

Prej nesër çmimi i rrymës më i ulët për 0,33%

Çmimi i rrymës do të ulet për 0.33%. kështu vendosi komisioni rregullator në seancën e fundit. Çmimi i ri i rrymës do të vlejë prej nesër, gjegjësisht faturat e korrikut do të jenë më të vogla për 0.33%. Ky çmim do të jetë për një vit. Komisioni rregullator për energjetikë çmimin duhet ta vërtetojë në bazë të shpenzimeve të...

Cili do të jetë çmimi i arit në vitin 2015

Në vitin 2015, sa i përket arit priten ndryshime strukturore, sidomos pas asaj që bursa e Londrës sillet ndaj mekanizmave elektronik në fiksimin e çmimit. Investuesit vënë bast në çmimin e arit për vitin e ardhshëm, edhe atë ndërmjet 1.050 dhe 1,90 dollarë për unzë, kurse disa shohin edhe rënie deri në 680 dollarë. Mirëpo, ky frikësim ka të bëjë me...