fbpx
Tags бомба

Tag: бомба

Prokuroria do të zbulojë ose të fshehë?

Njoftimi   i mbrëmshëm i Prokurorisë Publike për materialet e takimit mes kryeministrit Nikola Gruevski dhe liderit të opozitës Zoran Zaev, në të cilën, ndër të tjera, mediat janë paralajmërohen të mos publikojnë materiale të këtilla ose të ngjashme, sepse do të ndëshkohen, shkaktoi reagime të mëdha në publik dhe tek shoqatat e gazetarëve. Reagimet e para ndaj njoftimit dalin...

Zaevi: E vërteta do të del në shesh

Lideri i opozitës Zoran Zaev ndaj të cilit u ngrit padi penale për spiunim dhe dhunë ndaj organeve më të larta shtetërore, deklaroi se kjo që po ndodh tani është vetëm fillimi lirisë në Maqedoni. Vetëm dua të them qytetarë, inkurajohuni dhe gëzohuni. Ky është vetëm fillim i lirisë dhe demokracisë në Maqedoni. E vërteta do të del në shesh...

Ahmeti përgatit terren për t’i absorbuar sulmet ndaj BDI-së

Analistët vlerësojnë se deklaratat e Ali Ahmetit, liderit të BDI-së, në vend duhet të zgjidhen shumë probleme me zgjidhje të papritura janë njëjtë të pakuptimta sikurse bombat e Zoran Zaevit, kur ka aq shumë probleme më  të mëdha në vend, të cilat kërkojnë zgjidhje të cilat ndoshta as që janë paraparë në programin zgjedhor të partisë, bënë të ditur...