fbpx
Tag: АбдилаќимАдеми

tag: АбдилаќимАдеми

Takimi mes Plenumit të nxënësve të mesme dhe MASH përfundoi pa marrëveshje

Takimi mes Plenumit të nxënësve të mesme dhe ministrit të arsimit, Abdylaqim Ademi, zëvendësit të tij Spiro Ristevski dhe kryeministrit për çështje ekonomike, Vladimir Peshevski ka përfunduar pas kompromis të arritur, por me marrëveshja të bisedimet mes palëve të përfshira të vazhdojnë. Në ndërkohë, bojkoti i procesit arsimor do të vazhdoj ndërsa nxënësit e shkollave të mesme natën do...

Ademi: Do të pranohen propozimet në formë të amendamenteve nga grupet e deputetëve

Deri në fund do të angazhohem që t'iu jepet fund dukurive negative në arsim, sepse përgjegjësia jonë është që të sigurojmë arsim cilësorë për shoqëri të shëndosh dhe vizion evropian të shtetit tonë. Shpresoj që për këtë të kem edhe mbështetjen e juaj, të komunitetit të akademikëve- theksoi ministri i arsimit dhe shkencës, Abdilaqim Ademi, në debatin publik që...

“Plenumi studentor”: Ministër e dëgjuat zërin e 10 000 studentëve:

Studentët e organizatës joformale studentore “Plenumi studentor” ikën pas dy orë pritjeje para Ministrisë së Arsimit, ku pas dyerve të mbyllura Ministri i arsimit dhe shkencës Abdilaqim Ademi, dhe zv. Ministri Spiro Ristovski, kishin takim pune me dekanët e fakulteteve pedagogjike. Takimi ishte bërë  në çastin e fundit, por në vend të debatit të paralajmëruar publik me rastin e propozim...