Фондацијата „Метаморфозис“ и Евротинк – Центар за европски стратегии ги покануваат граѓанските организации и медиуми на информативна сесија во врска со Програмата за мали грантови во рамките на проектот „Со критичко мислење до граѓани со медиумска умешност – КриТинк“, поддржан од Европската Унија.

Информативната сесија ќе се одржи во форма на интернет-семинар, односно вебинар, денеска, со почеток во 14 часот.

За учество на вебинарот регистрирајте се преку следниот линк.

Истиот линк ќе Ви послужи да се приклучите во дадениот термин.

Работен јазик на вебинарот ќе биде македонскиот, при што ќе биде обезбедена можност за консекутивен превод кон и од албански јазик.