fbpx
Таг: Македонска пош

таг: Македонска пош

Синдикатот на Пошта бара нова систематизација, најавува протести и штрајк

Синдикатот на Македонска пошта најави дека во соработка со вработените и со ангажирање на експерти ќе подготви нова систематизација што ќе ја достави до новата влада со барање истата да се примени веднаш по парламентарните избори. Синдикатот се жали дека на нивните повици за решавање на лошите состојби во Пошта не се одзвале ниту Управниот одбор, ниту Владата како...

Излезе играта „Senua’s Saga: Hellblade 2“

Излезе играта „Senua's Saga: Hellblade 2“, изработена од фирмата Ninja Theory. Во играта контролирате женски лик со проблеми со менталното здравје. Сенуа има свое алтер его што ја води...