fbpx
Таг: Горан Санев

таг: Горан Санев

Отворена изложбата „100 години Требениште“

Премиерот Зоран Заев, кој воедно е и покровител, ја отвори изложбата „100 години Требениште“ поставена во Националниот археолошки музеј на Република Северна Македонија. Изложбата се остварува како резултат на соработка со Народниот музеј во Белград и Националниот археолошки институт и музеј при бугарската академија на науки во Софија. „Оваа изложба е од огромно значење заради исклучителните артефакти презентирани на неа, но и заради на...

На вебинар за „сајбер чистка“ ќе дознаете како да се брише „дигиталната прашина“

Живееме во време кога да се одржува сајбер хигиена е исто како да се одржува лична хигиена. Taa мора редовно да се одржува, а веќе кога ќе премине во...