fbpx
Tag: земјиште

tag: земјиште

VMRO DPMNE: LSDM po bën hap të ulët që të vijë në pushtit me çdo kusht

LSDM vazhdon me kallëzimet e veta të paargumentuara juridikisht të cilat nuk mbajnë e që janë të bazuara në manipulime deri tek Prokuroria publike, me qëllim që të shpërqendroj opinioni nga skenari shkatërrues dhe skandaloz që po e bën Zoran Zaev, thuhet në reagimin e VMRO DPMNE ndaj deklaratës   së sotme të Damjan Mançevskit nga LSDM. Nga VMRO DPMNE theksojnë se...