fbpx
Tags вработување

Tag: вработување

MPJ për një ditë shpalli 9 konkurse për punësimin e 14 personave

Ministria e Punëve të Jashtme, sot ka publikuar nënë konkurse për punësimin e gjithsej 14 personave. Në konkurse kërkohen kandidatë për punësim si bashkëpunëtorë dhe referentë, njofton Meta.mk. Ofrohet punësim për vendet e punës: bashkëpunëtor për miqësi të gjerë, bashkëpunëtor për Evropën Qendrore,  bashkëpunëtor për sistemin kombëtar të informacionit për viza, bashkëpunëtor për akreditim, bashkëpunëtor për Këshillin e Evropës, bashkëpunëtor për...

Ndihma e Shpejtë në Shkup, punësimet e reja do të realizohen pas zgjedhjeve presidenciale

Plotësimi i ekipit mjekësor të Ndihmës së Shpejtë Mjekësore në Shtëpinë e Shëndetit në Shkup, pritet të realizohet pasi të përfundojnë zgjedhjet presidenciale, edhe pse për të njëjtën ka pasur dy konkurse paraprakisht. Zëdhënësja, Shpresa Asani për Portalb.mk, njoftoi se bëhet fjalë për 7 punësime. “Në lidhje me këtë. Kishte dy konkurse për punësim, por meqë jemi në proces zgjedhor, nuk kemi të drejtë...