fbpx
Tag: Urdhër arrest

tag: urdhër arrest

Zoran Bozhinovski mbrëmë është ekstraduar në Maqedoni

Gazetari dhe pronari i portalit “Burevesnik” Zoran Bozhinovski i cili dje u arrestua në Novi Sad, mbrëmë rreth orës 21 e 30 është ekstraduar në Maqedoni, konfirmojnë për “Meta” nga MPB. “Procedura është përfunduar mbrëmë rreth 21 e 30. Atë e zbaton Ministria e drejtësisë ndërsa MPB është njoftuar për procedurën” thanë nga MPB. Jo- zyrtarisht, Bozhinovski është transferuar në burgim...