fbpx
Tag: ТурскиТек

tag: ТурскиТек

Maqedonia mund të gjendet në trasenë e “Përroit turk”.

“Përroi turk” mund të kaloj përmes Greqisë, Maqedonisë, Serbisë dhe Hungarisë- njoftoi kryeministri hungarez Viktor Orban në intervistën për gazetën ruse “Komersant”. Deklarata e Orban vije pas takimit para do kohe presidentin ruse, Vladimir Putin, në të cilin është diskutuar për energjetikë dhe ndërrimin e “Përroit jugor”, projekt i cili dështoi për shkak të kundërshtimeve të Brukselit. Putin, gjatë takimit me...