fbpx
Tag: Trezori

tag: Trezori

Gjykata hedh poshtë kërkesën për arrestin e një prej të dyshuarve në lëndën “Trezori”

Është refuzuar masa e arrestit për njërin nga të dyshuarit në lëndën "Trezori", njoftojnë nga Gjykata Themelore Shkupi 1. Në njoftim thuhet se gjykatësja me procedurë paraprake duke vepruar sipas kërkesës së PSP-së, hedh poshtë propozimin si të pabazë. Ndërsa sot pasdite, PSP kërkoi marrjen e kompetencave të gjykatëses me procedurë paraprake që duhet të vendos për masat e kujdesit...

PSP: Pajisja për DSK-në Kërpaçit i është paguar përmes “Finzi”

PSP hapi lëndën e re e cila quhet "Trezori" që ka të bëjë me kriminalitetin ekonomik. Siç tha prokurorja Fatime Fetai, bëhet fjalë për keqpërdorim të madh të mjeteve buxhetore të R. së Maqedonisë. "Nga provat e grumbulluara për këtë lëndë, këto mjete përmes dëmtimit të buxhetit janë shfrytëzuar për dobi dhe pasurim personal. Në këtë moment hetimi zhvillohet për...