fbpx
Tag: TransparencëMaqedoni

tag: TransparencëMaqedoni

MT: VMRO- DPMNE kompanisë amerikane i ka paguar 1,7 milion dollarë

Nga kopjet e publikuara të marrëveshjeve, javët e kaluara u bë e qartë se VMRO- DPME ka angazhuar dosa kompani amerikane për lobim politk dhe propagandë me përkrahje të ShBA-ve. Në përputhje me marrëveshjet, shumat e përgjithshme të cilat deri më tani janë publikuar kapin shumën prej 1,7 milion  dollarë,  që për kushtet e Maqedonisë, paraqesin shuma marramendëse, me të...