fbpx
Tags Telefontëmneçur

Tag: telefontëmneçur

Rritje të shitjes së telefonave të mençur për 20 për qind

Shitja botërore i telefonave të mençur në tremujorin e tretë të vitit 2014-të ka shënuar rritje prej 20% në krahasim me periudhën e njëjtë të vitit të kaluar dhe ka arritur deri në 301 milion aparate, tregojnë të dhënat e kompanisë së kërkimeve “Gartner”. Lider në shitjen e telefonave të mençur është kompania jug- koreane “Samsung”, me pjesëmarrje në treg...