fbpx
Tag: ТАВ

tag: ТАВ

Pistoleta e Mijallkovit “ka ngecur” në jo-kompetencat dhe përgjigjet e pakta

Nga Prokuroria Publike për "Meta" deklaruan se ata janë  nuk janë kompetentë për rastin, e gjetjes së pistoletës dhe arrestimit të ish drejtorit të Drejtorisë së Sigurimit dhe Kundërzbulimit  (DSK) Sasho Mijallkov, në Aeroportin e Beogradit “Nikolla Teslla". Prej atje thonë se kompetencat i takojnë "organeve të shtetit në territorin e të cilit është bërë vepra penale". Para një muaji...

LSDM sërish kërkoi përgjegjësi nga kompetentët për rastin e Mijallkovit

Lidhja Socialdemokrate e Maqedonisë, me kumtesë informoi mediat, se sot sërish kërkon sqarim nga kompania TAV, policia, dogana dhe   nga shërbimet e tjera kompetente, për atë se si ish drejtori i Drejtorisë së Sigurimit he Kundërzbulimit (DSK) Sasho Mijallkov, ka mundur të kaloj kontrollin e aeroportit me pistoletë në torbë. "Kompania TAV, e cila menaxhon me aeroportin e Shkupit,...