fbpx
Tag: Talat Xhaferi

tag: Talat Xhaferi

Kush i ka përzier sahanët me Ligjin për përdorimin e gjuhëve

Ende pa u qetësuar stuhia nga verifikimi i ndryshimeve kushtetuese në Kuvend (11.01.2019), me të cilat u ndryshua emri i shtetit në “Republika e Maqedonisë Veriore”, e në opinion jehoi fuqishëm informacioni se në “Gazetën zyrtare” janë botuar Ligji për përdorimin e gjuhëve dhe Ligji për ratifikimin e Marrëveshjes së Prespës, pa nënshkrimin e Presidentit të shtetit, Gjorgje Ivanov. Me publikimin e Ligjit në “Gazetën...