fbpx
Tag: судење

tag: судење

Gjykimi për “Fortesa 2” nuk filloi, gjykatësja kërkoi nga PSP diskualifikim të dëshmive

Në vend të fillimit të procesit gjyqësor kundër ish kryeshefit të drejtorisë së pestë, Goran Grujovski dhe gjashtë kolegët e tyre të akuzuar në rastin “Fortesa 2”, seanca e sotme ishte debat procedural mes të akuzuarve nga PSP, gjykata dhe pala mbrojtëse për atë nëse dëshmitë e klasifikuara guxojnë të përdoren në procedurë gjegjësisht a duhet të jenë të...

Më 9 shkurt fillon gjykimi i rastit “Lagja e Trimave”

Të martën e ardhshme, më 9 shkurt në Gjykatën themelore Shkupi 1 do të filloj gjykimi për rastin "Lagja e Trimave". Në seancën e sotme publike për vlerësimin e aktakuzës për ngjarjet në Kumanovë më 9 dhe 10 maj vitin e kaluar, të gjithë 29 të akuzuarit për terrorizëm në rastin "Lagja e Trimave" u deklaruan të pafajshëm për veprat. Avokatët...

Sigurim i shtuar rreth gjykatave për rastin “Lagja e Trimave”

Sot më orën 11 në Gjykatën supreme pritet të filloj seanca publike për vlerësimin e aktakuzës për “Lagjen e Trimave”. Prapa gjykatave janë parkuar disa autoblinda të policisë. Policët me automatik gjenden te ura “Goce Dellçec” ndërsa prezencë e forcave policore mund të vërehet nëpër të gjitha hyrjet e gjykatave. Sot prokurori pritet të paraqet aktakuzën para Këshillit të gjykatësve që...