fbpx
Tag: Stanka Paraç Damjanoviq

tag: Stanka Paraç Damjanoviq

Stanka Paraç Damjanoviq: OSHC-të dhe autoritetet lokale janë partnerët tanë të natyrshëm

Stanka Paraç Damjanoviq, kryetare e Rrjetit Ballkanik për Demokracinë Lokale, trajnere dhe edukatore, ka përvojë shumëvjeçare profesionale si përfaqësuese e sektorit të OJQ-ve, që punon në tema të tilla si: zhvillimi i shoqërisë civile, edukimi qytetar, qytetari aktive dhe qeverisje e mirë në nivel lokal. Fusha kryesore e aktivitetit të saj lidhet me ngritjen e kapaciteteve, kërkimin dhe aktivitetet...