fbpx
Tag: Shkupi 2014

tag: Shkupi 2014

BIRN: Për “Shkupi 2014” janë shpenzuar mbi 567 milion euro

Më shumë të holla për projektin “Shkupi 2014” kanë shpenzuar Ministria e kulturës dhe Shërbimi për gjëra të përgjithshme dhe të përbashkëta të Qeverisë sepse ata paraqiten si investitor i objekteve më të mëdha siç janë Muzeu i VMRO-së, Teatri i vjetër, Gjykata kushtetuese, Filarmonia e Maqedonisë dhe pamja e re e godinës së Qeverisë, njofton BIRN në hulumtimin...

TM: “Shkupi 2014” është pus pa fund

Projekti kontrovers “Shkupi 2014” vazhdoj të funksionoj si “pus financiar pa fund” ku zhduken të hollat e qytetarëve të RM-së. Nga aspekti i sotëm shtrohet pyetja a do të ketë fund për këtë projekt sepse tani më është viti 2015 ndërsa këtu po vazhdojnë të shpenzohen miliona për qëllime të kota dhe të paarsyetuara”. Kjo thuhet në buletinin më...