fbpx
Tag: садење

tag: садење

Çdo palmë e mbjellë na kushton nga 500 euro

Rreth 500 euro për rrënjë ka paguar ndërmarrja “Pyjet e Maqedonisë” për palmat që këto ditë po mbillen nëpër qytetet e Maqedonisë apo gjithsej 522. 000 euro për 1100 drunj. Palmat e llojit trachycarpus fortunei gjegjësisht palma me qime, rrënja e të cilës rritet deri në 4 metra, janë mbjellë në Ohër, Prilep, Dojran dhe Vevçan ndërsa planifikohet të mbillen...