fbpx
Tag: RadmilaSheqerinska

tag: RadmilaSheqerinska

Sheqerinska për Kanal 77: Nuk ka asnjë bisedë të regjistruar Gruevski- Mijalkov

Nënkryetarja e LSDM-së, Radmilla Sheqerinska gjatë pjesëmarrjes së saj në “Kanal 77” në emisionin “Stadion”, tha se një prej dëshmive se kush ka përgjuar është se nuk asnjë bisedë përmes telefonit celular nga kryeministri Nikolla Gruevski dhe drejtori i DSK-së, Sasho Mijalkov. Sipas Sheqerinskës, është e qartë se përgjimi është bërë që të kihet kontroll ndaj opozitës, por edhe mi...